Görele’de 30 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkanlığı görevine atamayla gelen Salih Seferoğlu, parti tabanının isteği doğrultusunda 21 Aralık’ta yapılacak kongre için aday olduğunu açıkladı.

2015 yılında yapılacak olan genel seçimlere güçlü bir yönetimle hazırlanmak istediklerini belirten Salih Seferoğlu, henüz kendilerine ulaşan ikinci bir aday başvurusunun bulunmadığını da belirtti. Seferoğlu,”Yapılacak olan kongremizi hür ve adil bir şekilde gerçekleştirerek tam bir demokrasi şöleni yaşayacağımız bir seçim olacak. Bize ulaşan bir adaylık başvurusu yok. Şimdiki duruma göre tek liste halinde seçimlere gireceğiz. Seçimleri kazanıp hiç vakit kaybetmeden önümüzdeki 2015 Genel Seçimlerine en iyi şekilde hazırlanarak partimizin oy oranını en yüksek oranlara yükseltmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Partilerine ilginin ve desteğin her geçen gün arttığını da ifade eden Seferoğlu “Atandığım günden bu yana partili partisiz tüm vatandaşlarımızın istek, talep ve arzularını yerine getirmek için elimizden geldiğince çabalıyoruz. Bu çabamız meyvelerini veriyor. Partimize olan sevgi ve saygı her geçen gün artıyor. Teşkilatımız içindeki tüm partililer ile uyum ve ahenk ile çalışıyoruz. Partimize destek verip gayret gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Biz vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Kongreyle birlikte oluşacak yeni yönetimin üzerinde büyük sorumluluk olacaktır. Çünkü parti tabanımız yeni yönetimden çok şey beklemektedir. MHP ilçemizde adeta yeniden ayağa kalkacaktır. Oy oranını her dönemden daha yukarılara taşıyacaktır” diye konuştu.

Seferoğlu, ilçede 188 üye içerisindeki 37 delegenin 21 Aralık’ta 15 kişilik yönetimi belirleyeceğini sözlerine ekledi.