Emniyet Teşkilatının 169. kuruluş yıldönümü Karaman Anıt park'ta düzenlenen programla kutlandı.

Programa İl Valisi Murat Koca, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım,   İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne,  Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Rektör Prof.Dr Sabri Gökmen, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, Protokol Üyeleri, Polis Memurları ve Vatandaşlar katıldı. 

Çelenk koyma ve İstiklal Marşı'yla başlayan program Emniyet Müdürü' Şahne'nin günün anlam ve önemini belirten konuşma yapması, ödül ve başarı belgelerinin verilmesi, resmi araçların geçit töreni ile devam etti. Daha sonra Polisevin'de kokteyl düzenlendi.
Program'da konuşma yapan Emniyet Müdürü Mehmet Şahne;'' Sayın Valim, protokolün değerli üyeleri, Kıymetli basın mensupları, Her türlü zor şartlarda görev yapan cefakar meslektaşlarım ve kıymetli aileleri, Değerli Karaman'lılar,
Bugün Türk Polisi olarak 169. Kuruluş yıl dönümümüzü kutlamanın sevinç ve gururunu yaşıyorum. Bu sevincimizi birlikte paylaşma nezaketi gösterem, başta sayın Valim Murat Koca olmak üzere sizlere, şahsım ve mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum türk polis teşkilatı adına saygı ve şükranlarımı sunuyorum. ''dedi.