Karaman Belediyesi, ,100. Yıl caddesi üzerinde, Alacasuluk Mahallesi ve Sümer Mahallesi’ni bir birine bağlayan, yaya geçişini daha güvenli hale getirecek olan üst geçit çalışmalarına başladı.

Çevre yolu olarakta bilinen 100. Yıl caddesi üzerinde zaman zaman istenmeyen kazaların olduğuna ve bu sorunun çözümüne ilişkin bir takım önlemler alınması gerektiğine dikkat çeken Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşım sağlamaları her şeyin üstünde gelir dedi.
Başkan Çalışkan “ Şehrimizin en önemli caddelerinden birisi olan 100. Yıl caddesi üzerinden çok sayıda araç geçmektedir. Şehir içi ulaşımın yanı sıra şehirlerarası bağlantıyı da sağlayan bu cadde üzerinde istenmeyen kazalara şahit oluyoruz. Yayaların karşıdan karşıya geçişleri büyük tehlike arz ediyor. Yaya geçişini daha güvenli hale getirmek için Alacasuluk ve Sümer Mahallesi’ni bir birinden ayıran cadde üzerine bir üst geçit yapıyoruz. Bu üst geçit sayesinde buradaki yaya geçişini daha güvenli hale getiriyoruz.” Dedi.