2012 yılı Aralık celbinde Karaman'da silah altına alınan 349. Kısa Dönem 105 Jandarma eri için düzenlenen yemin törenine katıldı.  
Piri Reis Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemin törenine Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutanı J. Alb. Selçuk Boz, Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu Cumhuriyet Başsavcısı M. Kemal Çokdinç, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve yemin eden askerlerin aileleri katıldı. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda eğitim,  spor, atıcılık gibi dallarda dereceye giren askerlere Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi. 

Yemin Töreni öncesinde bir konuşma yapan Garnizon  Komutanı J. Alb. Selçuk Boz  vatan hizmeti için asil Türk Milletinin emrine verdiğiniz ve peygamber ocağına gönderdiğiniz bu güzide evlatlarınızı gözümüz gibi koruyacağız diyerek  programa katılan ailelere teşekkür etti. Selçuk Boz konuşmasının devamında:  “Kardeşlerim; bu kışlada ilk günden beri güzel yurdumuzun değişik yörelerinden gelen arkadaşlarınızla bütünleştiniz. Uğruna nice şehitler verdiğimiz onur sembolü bayrağımızın gölgesinde ve burada bulunanların huzurunda Milletimize ve Cumhuriyet’imize hizmet edeceğinize, gerektiğinde vatan için seve seve canınızı vereceğinize namusunuz ve şerefiniz üzerine ant içeceksiniz. ”dedi 

Garnizon Komutanı J. Alb. Selçuk BOZ'un konuşmasının ardından kısa dönem jandarma erlere törenle yemin ettirilmesi ve erler tarafından Harbiye Marşının okunmasının  ardından yemin töreni sona erdi.