TARİH OLAN KARAMANSPOR’LU ESKİ YÖNETİCİLERE SGK’DAN İCRA ŞOKU !

KARAMANSPORLU ESKİ YÖNETİCİLERE 15 YIL SONRA İCRA ŞOKU
Karaman’da 1996 Yılından bu yana Karamanspor yönetimlerinde görev yapan yaklaşık 100 kişi, bir futbolcunun SSK Pirimi ile ilgili SGK’ya yaptığı müracaat ile tüm yöneticilere gönderilen tebligatlar şok etkisi yarattı.
Edinilen bilgilere göre 2010 Yılında Feshedilen Karamanspor’un 1996 Yıllarında oynayan bir futbolcunun “sigorta primlerim yatırılmadı” diye yaptığı şikayet üzerine, Karaman SGK İl Müdürlüğü 1996 Yılından buyana görev yapan yaklaşık 100 kişiye borç tebligatı göndermesi Karaman'da son günlerin konusu oldu.


1996 Yılından buyana Karamanspor yönetimlerinde bulunan yaklaşık 100 kişi gelen borç tebligatları ile adeta şok yaşıyor.
Pek çok kişi aldıkları tebligat ile yasal yollara müracaat ederek, tebliğ olunan borca Mahkeme kanalı ile itirazda bulunurlarken, konunun nasıl sonuçlanacağı da merak konusu oldu.
15 Yılı bulan borçlarda yasal faizi ile rakamların çok yükselmesi ile eski yöneticilere 1.500 TL ile 200-300 Bin TL’leri bulan yüksek borç tebligatları geldiği öğrenildi.
Ayrıca Karamanspor kamuoyunda birçok kişi; “İyilik yapıp yönetici olan insanların böyle bir durumla karşı karşıya kalmaları çok ayıp. Böyle bir durumda spora kim nasıl destek verir?” diyerek durumu şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.