Karaman Valisi Murat KOCA'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı;      


Karaman Valisi Murat KOCA 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Vali Koca yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:  " Türk Milleti, tarih boyunca hürriyetine düşkün olarak yaşamış ve Kurtuluş Savaşını da bu azimle kazanmış bir millettir. Kurtuluş Savaşı, milletimizin var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin sembolüdür. 89 uncu yılını kutladığımız Cumhuriyet, aziz Türk Milleti’nin her türlü imkansızlığa rağmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseridir. Cumhuriyet, birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimizde olmaz denilenleri başardığımızın en büyük ispatıdır. Cumhuriyet, yeni kurulan bir devletin, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği eşsiz bir savaşın sonucunda elde ettiği büyük bir kazanımdır.

Türk Milleti, dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, Cumhuriyeti kurmuş ve genç Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek adım adım bugünkü düzeyine ulaşmıştır. Genç Cumhuriyetimiz, demokrasi, hukuk devleti, insan hakları, sosyal devlet gibi medeni ve çağdaş devletlerin ilkeleri ile taçlanarak, bugün dünyada saygın bir konuma gelmiştir. Hızlı bir dönüşüm geçiren dünyamızda Türkiye’nin önemi her geçen gün artmakta; Ülkemiz siyasi ve ekonomik potansiyeliyle sadece bölgesel bir güç olmakla kalmayıp, küresel bir güç haline gelmektedir.

Bütün millet olarak el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürecek olursak, çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel kalmayacaktır. Farklı dil, inanç ve kültürleri bir arada yaşatan, gönüllerimizi kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız.

Bu vesileyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen bütün istiklal kahramanlarımızı şükranla anıyor, Devlet ve millet olarak yarınlarımıza güvenle bakabildiğimiz bir ortamda Cumhuriyetimizin 89 uncu yılını idrak ediyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyor, Karamanlı hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın bu büyük bayramını yürekten kutluyorum."dedi.


KARAMAN MİLLETVEKİLİ MEVLÜT AKGÜN’ÜN  29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI,

Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, tüm halkımızın kahramanlıklarıyla yazılmış destanı olan Cumhuriyetimizin 89. yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve onurunu yaşamaktayız. 

Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemiz, bölgemizin saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolunda yürüyüşüne emin adımlarla devam etmektedir.  

Her alanda dev atılımlar gerçekleştirmiş, büyümüş, gelişmiş ve uygarlığı yakalamış bir Türkiye vardır. Anadolu, tarihinin en müreffeh dönemini Cumhuriyetten sonra yaşamıştır. Sağlık ve Eğitim hizmetleri, yol, su, elektrik, telefon, internet ülkenin her köşesine ulaştırılmıştır.

Yarınların daha güçlü, daha huzurlu Türkiye'sini elbirliğiyle inşa edebilmek için bizlere düşen en önemli görev; daha çok çalışmak ve özellikle birlik ve beraberliğimizi korumaktan geçmektedir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu vatanı bizlere emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.''dedi.
BAŞKAN UĞURLU’NUN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI;
Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.
Uğurlu mesajında, “Bundan tam 89 yıl önce, büyük takva sahibi ve onurlu ecdadımız önderliğinde kazanılan Kurtuluş Savaşı ile tarihte eşine az rastlanan bir başarı gerçekleştirilmiştir. Yaşanılan tüm zorluk ve sıkıntılara rağmen inanç ve kararlılıkla kazanılan bu zafer Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği temin eden Cumhuriyeti armağan etmiştir. Cumhuriyetin sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde, Türkiye özellikle son yıllarda, eğitimden sağlığa, sanayileşmeden altyapıya, siyasetten ekonomiye, her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.”dedi.


KMÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SABRİ GÖKMEN
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Gökmen, mesajında;
“Milletimizin büyük fedakârlıklarla ve vatan uğrunda akıtılan şehit kanlarıyla inşa ettiği Cumhuriyetimizin 89. yılını, milletçe büyük bir coşku içinde kutluyoruz.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi evrensel bilimin öngördüğü ilkeler doğrultusunda, ülkemizin ilerlemesi yolunda çalışmalar yaparak Türkiye Cumhuriyeti devletinin muasır medeniyet seviyesine ulaşmasına katkı sağlamayı sürdürecektir.
Cumhuriyet coşkusunun bütün milletimizce en üst seviyede yaşanması dileğiyle şahsım ve üniversitem adına, Cumhuriyetimizi kuran, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANLIĞI
Ak Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli mesajında;
“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 89.yıldönümünü milletçe büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutlamaktayız. Yüce meclisimiz bundan 89 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “ Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir ” ilkesiyle Cumhuriyeti ilan etmiş, milletimizin çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşması yolunda en önemli adımı atmıştır. Bugün bizlere düşen görev çağdaşlaşma yolunda atılan adımları daha da çoğaltmak ve milletimizin refahını arttırarak, ulusumuzu dünya ulusları içerisinde hak ettiği yere taşımaktır. Hükümetimiz bu yolda kararlı adımlar atmaktadır. Ülkemiz her geçen gün güven ve istikrar içerisinde kalkınmakta ve büyümektedir. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu bu güven ve istikrar ortamını bozarak milletimizin birliğine ve beraberliğine kastetmeye çalışan şer odakları mevcuttur. Bu şer odakları bilmelilerdir ki; bunu başaramayacaklardır, milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde cumhuriyetine, demokrasisine ve ülkesine sıkı sıkıya bağlıdır.
Hükümetimiz döneminde demokratikleşme yönünde önemli adımlar atılmış AB’ye uyum yasaları doğrultusunda birçok kanun çıkarılmıştır. Bu yasalarla milletimizin sosyal ve ekonomik hedefleri gözetilerek, çağdaşlaşma ve demokratikleşme yolunda önemli adımlar atılmıştır. Türkiye Cumhuriyeti bugün artık dünyada ve bölgesinde ciddi bir istikrar unsuru olmuş, dünya barışına yapmış olduğu katkılarla saygın bir yer edinmiştir.
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz de Cumhuriyetimizi ve onun getirdiği temel değerleri iyi öğrenmeli kendilerinden sonra gelecek nesillere aktarmalıdırlar. “ Cumhuriyeti biz kurduk onu yaşatacak olan sizlersiniz ” sözleriyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk de Türk gençliğinden beklentilerini dile getirmiş ve Cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir.
Bu duygularla, tüm hemşehrilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyor, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”dedi.


CHP Karaman İl Başkanı  Ahmet ERTUĞRUL'un mesajı
''Saygıdeğer Karamanlılar ve Cumhuriyet Sevdalıları;

Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsuna çıkarak başlatmış olduğu milli mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından ilan edilen Cumhuriyet Türk milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir.İşte bu değer ,bizleri Ulusal bir devletin onurlu,özgürce düşünebilen,eşit haklara sahip birer ferdi,devletin tek ve gerçek sahibi haline getirmiştir.Devletimiz Cumhuriyetin verdiği güç sayesinde uluslar arası camiada önemli bir yer sahibi olmuş,Atatürk’ün getirmiş olduğu ilkelerin izinden ayrılmayarak dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir.Bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev Türkiye Cumhuriyetinin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak Atatürk İlke ve devrimlerini koruyup kollamaktır. Yıllardır devam eden bu anlayış maalesef son zamanlarda önemsizleştirilmeye çalışılmaktadır.Bugün ülkenin kurucusunu saygıyla anmaya yasak getirilmeye çalışılmaktadır.Milletvekili tutuklu,gazetecisi yazarı,aydını tutuklu,gençleri tutuklu,işte bizi yönetenlerin ülkeyi getirdiği nokta budur.

Dün, topraklarımızın işgal edildiği şartlarda bile, emperyalizmin uzantısı, işbirlikçisi ve maşaları nasıl mitingleri yürüyüşleri engelleyemediyse, bugün de Cumhuriyete, Cumhuriyetin kazanımları ve değerlerine el uzatanlar Cumhuriyet coşkusuna engel olamayacaklardır.Cumhuriyetin kuruluş gününde,Cumhuriyetin ilan edildiği Ankara Ulus’taki Birinci Meclis önünde toplanmak isteyenlere karşı Ankara Valiliğince yasak getirildi.Anayasada toplantı ve gösteri yürüyüşü için izin alınmayacağı hükmü bir yana,Cumhuriyet Bayramını sokaklarda kutlamak isteyen vatandaşlara polisin zor kullanacağını ilan etmek anlaşılacak bir durum değildir ve hatta dahada anlaşılamayan Amasya Valiliğinin Cumhuriyet Bayramı daveti için ,Valiliğe ait tesislerin suyu çıkmış gibi şehirdeki bir pastane ile anlaşarak kutlamayı orada yapacak olmasıdır,yakışır Sayın Valiye çünkü kendisi bir süre önce memleketi kazanırken çok şehitler verdik,kaybederken de çok şehitler olacaktır diyebilmiş sonradan ise dilim sürçttü demiştir.
Hükümet bir süre önce bir genelge çıkararak Milli Bayramlarda Atatürk Anıtına çelenk konulması dahil kutlamaları yasadışı gösteri kapsamına alan uygulama başlattı bu kararı da geçmişte yapılan Cumhuriyet mitinglerinden korkarak almıştır.Bugün ise Cumhuriyet Bayramını pastanelerdeki resmi törenlere hapsedilmesine dek daraltmış durumdadır. 

Cumhuriyetimizin kuruluşunda Amasya’nın,Ankara’nın önemini hepimiz biliyoruz,1923 ruhunu bilmeyenlerin hedefi asla 100.Kuruluş yıldönümü olan 2023 olmayacaktır.Cumhuriyetin getirdiği özgürlükleri kullanarak Cumhuriyeti önce önemsizleştirmek sonra yok saymak isteyen,bugün Cumhuriyetin koltuğunda oturanlara karşı birlik ve bütünlük içinde hareket ederek Cumhuriyeti ve Cumhuriyetin getirdiklerini kollamak ve korumak görevimiz daha da önem kazanmıştır.

Alanlara gelenler eşkıya değil,terörist değil ,gelenler Cumhuriyetin çocuklarıdır ve ellerinde Türk Bayrakları ile çıkacaklardır meydanlara,29 Ekim Cumhuriyetimizin şanlı bayramıdır,bizler bayramımızı kutlayacağız. Cumhuriyet bu milletin ortak iradesidir. Bu devrimci iradeyi yok saymaya veya onu ortadan kaldırmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak, geçmişte olduğu gibi bugün de egemen güçlere, dayatmalara ve zora rağmen, Cumhuriyetimizi korumayı ve geliştirmeyi sürdürecek, demokratik ve özgürlükçü bir özle geleceğe taşıyacağız.
Bu şartlar altında dahi burada toplanan ve Cumhuriyeti özümseyen ve değerini bilen herkesin Cumhuriyet Bayramının 89.Yılını kutluyorum.Saygı ve sevgilerimle.'' dedi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI

Ak Parti İlçe Başkanı Celalettin Güngörer mesajında;
“"Kendi milletlerine faydalı olmaya azmetmiş fertler, bu düşüncelerinde samimi iseler, kendilerine ait menfaatleri gerektiğinde unutacaklar ama milletle ilgili hususların en küçüğünü dahi bir an bile akıllarından çıkarmayacaklardır. En seviyeli millet, umum işlerini birlik, bütünlük içinde düşünüp cumhurun reyine ağırlık veren millettir"
Adalet ve Kalkınma Partisi olarak iktidara geldiğimizden bu yana milletimize ve cumhuriyetimize layık olabilmek için devrim niteliğinde kalkınma hamleleri başlattık ve duble yollardan sanayiye, eğitimden sağlığa, tarımdan ekonomiye, kültürden dış politikaya, adaletten insan haklarına kadar daha pek çok alanda önemli yapısal reformlar gerçekleştirdik. Bizim hedefimiz, ekonomisini dünyada 26'ıncı sıradan 15'incı sıraya getirdiğimiz ülkemizi Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılında dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına sokmaktır. Cumhuriyeti ileri demokrasi ile güçlendiren AK Parti iktidarı, muasır medeniyetler seviyesini aşmak gayesindedir"
"Uluslararası alandaki ağırlığı sürekli artan Türkiye, çevresinde ve dünyada barış ve güvenliğin sağlanması için daha etkin rol üstlenmiştir. Geçmişte 'Avrupa'nın hasta adamı' olarak görülen, ancak bugün dinamizmi ve başarısı tüm ülkeler tarafından kabul edilen, pek çok ülke ve bölge için ilham kaynağı haline gelen bir ülke olmuştur. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi, 'İstiklal, hürriyet ve demokrasi' bu milletin değiştirilemeyecek karakterleri haline gelmiştir. Bu yüzden Cumhuriyet milletimize en uygun yönetim biçimidir. Cumhuriyet, sözde elitler tarafından değil, bizzat bu millet tarafından kurulmuştur. Dolayısıyla Cumhuriyet asla ve asla belli bir kitlenin rejimi değil, milletin rejimidir ve sahibi de bu millettir. O halde özgüvenimizi yüksek tutup milletçe birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde ortak hedeflerde buluşma başarısını gösterdiğimiz sürece, daha da kuvvetleneceğimize, büyüyeceğimize, gelişeceğimize samimiyetle inanıyoruz. Bizi biz yapan değerlere sahip çıkıp bu aziz emaneti gelecek nesillere en sağlıklı şekilde taşımak olgunlaşan demokrasimizde hepimizin ortak hedefidir.
 Cumhuriyetimizin 89. yılını kutlarken, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Karamanlıların ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz."dedi.


AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları;

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Ankaralı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
 
Başkan Ankaralı mesajında, "89 yıllık köklü ve başarılarla dolu Cumhuriyet Tarihi bu büyük milletin en zor şartlar altında dahi verdiği destansı mücadelenin yanısıra bağımsızlığına, demokrasiye ve adalete düşkünlüğü konusunda bütün dünyaya ders verir niteliktedir. Sürekli ilerleyen, gelişen ve uluslararası alanda giderek daha fazla söz sahibi olan ülkemizin 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaşmış olmanın sevincini yaşıyoruz." Dedi.
 
  Ankaralı mesajında şunları kaydetti; "Bu büyük bayramı Gelişen ve büyüyen Turkiye'ye paralel olarak son 10 yıldır Karaman'dada yapılan çalışma, yatırım ve gelişmeler istek ve iştiyakımızı,   Cumhuriyetimizin 100. Yıl hedeflerine olan inancımızı bir kat daha artırmaktadır.
 
  Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Cumhuriyetin kurulmasında ve yaşatılmasında mücadele eden; gazi ve hatta şehit olan bütün vatan evlatlarını saygı ve rahmetle anıyor; kıymetli Karaman halkının Cumhuriyet Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum. " dedi.

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ;
İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy’un Cumhuriyet Bayramı Mesajı;
''Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 89.yıldönümünü gururla ve sevinçle kutluyoruz. Cumhuriyet, yeni kurulan bir devletin, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği savaşın sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Türk Milleti, kendisine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, müreffeh yarınlara ulaştırmak için el birliği ile çalışarak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman sahip çıkacaktır. Cumhuriyetimizin 89. yılını kutlarken, geleceğe büyük bir umut, inanç ve gayretle yürümek azmi içindeyiz.
Milletçe bu günlere nasıl geldiğini unutmayacak ve şanlı geçmişini koruyarak aydınlık geleceğine sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti, önünde uzanan aydınlık yolda, emin adımlarla ilerlemeye devam edecek, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza edecek, çağdaş dünyanın onurlu bir üyesi olmak için verdiği kararlı mücadeleyi sürdürüp bu güven ve istikrar ortamını koruyarak birlik ve bütünlüğümüze, barış ve kardeşliğimize sahip çıkacağız, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü sosyal ve siyasi tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum,''dedi.

SAĞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜ
Karaman İl Sağlık Müdürü Nuriye Ulu Mesajında;
“Cumhuriyetimizin ilanının 89. yılının büyük coşkusunu yaşadığımız bu günde; şehit kanıyla, savaş meydanlarındaki kahramanlıklarla ve hakkı asla ödenmeyecek fedakarlıklarla vücut bulan Türkiye Cumhuriyeti; Atatürk’ün Türk gençliğine ve Türk milletine en büyük emanetidir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, önünde uzanan aydınlık yolda, her zaman emin adımlarla ilerleyip, benimsediği evrensel ilkeleri muhafaza ederek, uygar dünyanın onurlu bir üyesi olmaya dün olduğu gibi bugünde devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı canı gönülden kutluyor, başta vatanımızın kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz.”dedi.

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Karaman Şubesi İl Sekreteri Hakan ŞAHİNER,29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

   Şahiner, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, Türk Milleti'nin 'Ya İstiklal, Ya Ölüm' ilkesiyle eşi görülmemiş bir zafer kazanarak bu zaferi Cumhuriyetle taçlandırdığını kaydetti.

   89. yılını kutladığımız Cumhuriyetin, aziz Türk Milleti'nin her türlü zorluk ve imkansızlığa rağmen örnek vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla gösterdiği kahramanlığın eseri olduğunu belirten Şahiner, mesajında şunları bildirdi:

   ‘Türk Milleti tarih sahnesinden silinmek üzereyken, kadın erkek, genç yaşlı demeden hür yaşama şuuruyla tek vücut olmuş, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde destanlar yazarak tarihe geçmiştir. Büyük zafer, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyetin ilanıyla taçlanmıştır. Cumhuriyetin ilanı şanlı Türk tarihinin önemli dönüm noktalarından biri olmuştur. Cumhuriyetin ilanıyla egemenliğin hiçbir şahsa, sınıfa, zümreye değil, kayıtsız şartsız Türk Milleti'ne ait olduğu tüm dünyaya ilan edilmiştir. Vatandaşlar kanun önünde, devlet yönetimine katılımda eşit sayılmış, temel hak ve hürriyetler teminat altına alınmıştır. Türk Milleti, Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyetlerin ötesine doğru yürüyüşünde önemli bir ivme kazanmıştır. Kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla bizlere düşen görev, Cumhuriyet'in bu kazanımlarına sahip çıkarak, Atatürk'ün, Türkiye'yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma hedefini gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmak, milletimizin ortak değerlerini gözümüz gibi korumaktır. Kendimize güvenmemiz için, geçmişimize bakmamız yeterlidir.
Yönetim kurulu adına Türk Milleti'nin çağdaş dünyada hak ettiği yeri almasını sağlayan Cumhuriyetimizin, 89. yıldönümünü kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun kahraman silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyorum,'’dedi.