Alanya'da yaşayan ve kaybolduktan 25 gün sonra Karaman'ın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda otomobilin dışında ölü bulunan, 3 kişiden 2'sinin cesedi çıkarıldı.
Alanya'da yaşayan ve kaybolduktan 25 gün sonra Karaman'ın Sarıveliler ilçesindeki uçurumda otomobilin dışında ölü bulunan, aralarında Rus uyruklu bir kadının da olduğu 3 kişiden 2'sinin cesedi çıkarıldı.
Alanya'da Alper Gürdal (31) ile evli olan ve ilçede bir otelin hamamında çalıştığı öğrenilen Rus uyruklu Nadejda Gürdal'dan (26) uzun süre haber alamayan annesi Elena Mariyeva ve ablası Anastasia Danilova, Alanya'ya gelerek polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.
En son 26 Ekim'de yaylaya piknik yapmaya gidecekleri öğrenilen Nadejda-Alper Gürdal çifti ile arkadaşları İlyas Durmuşkaya,  Karaman'ın Sarıveliler ilçesi Göktepe beldesi Çukurbağ Mahallesi Girenes mevkisinde, yaklaşık 400 metrelik uçurumda, 07 E 7175 plakalı otomobilin dışında ölü bulundu.
Karaman İl Afet ve Acil durum Müdürlüğü (AFAD), AKUT ve jandarma ekiplerinin başlattığı çalışma sonunda 2 erkeğin cesedi uçurumdan çıkarıldı. Çıkarılan cesetler, Sarıveliler Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Rus uyruklu kadının cesedinin çıkarılması için arama kurtarma ekiplerinin çalışması dün öğleden sonrasında sürdüğü öğrenildi.