Türk Eğitim Sen Karaman Şubesi 5.Olağan Genel Kurulunu Yapacak;
Türk Eğitim Sen Karaman Şubesi olarak 5. Olağan Genel Kurulunu 16 Kasım 2013 Cumartesi günü Sebahattin Özer İş Merkezi’nde bulunan sendika binasında saat 10.00’da yapacağı bildirildi.
Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkan Mehmet Serin’’ Genel Kurulumuzun tüm camiamıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum,’’dedikten sonra bir basın açıklamasında bulundu.

Serin açıklamasında;’’Türk Eğitim-Sen bunca güçlüklere rağmen her geçen yıl büyümekte, üye sayını artırmaktadır. Ülke genelinde 226 bin, Karaman genelinde 1280 üyesi ile büyük bir aileyiz. Bu başarıda genel merkezimizin üstün çalışmaları yanında, şube yönetimleri ve teşkilatlarının inanmışlığı da önemli rol oynamaktadır.

Türk Eğitim-Sen olarak  amacımız; eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını geliştirmek, mesleki gelişimlerinin ve yükselmelerinin önündeki engelleri kaldırmak, çağdaş, bilimsel ve milli bir eğitim ortamı oluşturmak, çalışma barışını sağlamak, haksızlıklarla mücadele etmektir. Bu mücadelede bizlere desteklerini esirgemeyen ilçe teşkilatlarımıza işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.
Bu duygu ve düşüncelerimle şube üyelerimiz başta olmak üzere inanç ve mücadelenin, hak elde etmenin tek adresi olan Türk Eğitim Sen camiasının her ferdini saygı ile selamlıyor, 5. olağan genel kurulumuza katılımlarını bekliyor, genel kurulumuzun ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum,’’dedi.