81 İlden 81 Yıldız Eğitim Projesi, Hayrünnisa Gül'ün himayesinde, il milli eğitim müdürlüklerinin iş birliğinde yürütülen sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirildi. Projeyle 81 ilden eğitimlerinde veya sporda başarılı, maddi imkânsızlık içinde bulunan orta öğretim kurumları 9.10.11. sınıf öğrencileri arasından valiliklerce seçilen 81 yıldızın eğitimine destek olunuyor.

    Eğitime katkı konusunda toplumsal bilinçlendirmeyi arttırmak, bu konuda bireysel ve kurumsal açıdan topluma örnek olmak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nın önemine vurgu yaparak sağlıklı nesiller yetiştirmenin temel şartlarından biri olan spora dikkat çekmek, anne-baba ve tüm ilgililerin desteğiyle gençleri spora teşvik etmek, projenin başlıca hedefleri arasında yer alıyor.

    Sayın HayrünNisa Gül'ün bu projesinde bu yıl ilimizi temsilen İlimizin alt yapısından yetişen ve Judo Milli takımına kadar yükselen Fikri Elitok seçildi. Proje kapsamında ilimizi temsil etmek için Sayın Hayrünnisa Gül'ün kabul ettiği Milli sporcumuz İlimizde sporun ne kadar geliştiğinin en büyük kanıtıdır. İlimiz judo Antrenörü Ahmet Ömre türe yaptığı açıklamada; ‘’bu proje geleceğin yıldızlarının kabul edildiği bir projedir. Buda İlimizde 4 yıldır aktif olarak judonun hızla geliştiğinin en büyük kanıtıdır. İlimiz adına gerek ulusal gerekse uluslar arası birçok organizasyonda başarı getirmiş ve getirmeye de devam edecektir. Fikri ELİTOK son 2 yılda ümitler kategorisinde ard arda Türkiye dereceleri alarak milli takım antrenörlerinin dikkatini çekerek milli takıma davet edilmiştir.Sporcumuzun başarılarının devamını geleceğini umut ederek kendisine bu yolda başarılar dilerim’’ .dedi