AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek yeni yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret etti.

AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları’nın 4. Olağan Kongresi sonrası AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Fatih Selek ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek: “Kongre sonrası belediye başkanımıza ziyarette bulunduk. Hem tanışma hem de teşekkür etmek için ziyaret ettik. Geleceğe dönük, gençlerle ilgili yapılacak çalışmalarla ilgili başkanımızın fikirlerinden istifade etmek istiyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi. 
Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ise; Gençlerin geleceğimizin teminatı olduğunu söyleyerek, göreve yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek’e ve yönetim üyelerine başarılar diledi. Avrupa’nın çoğu yerinde olmayan oranda genç nüfusa sahip olan ülkemizin en büyük zenginliğinin gençler olduğunun altını çizen Başkan Çalışkan: " Yeni Gençlik Kolları Başkanı Selek ve ekibinden çok umutluyuz. Birlikte güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Bizler de her zaman sizlerin yanındayız. Yıllar sonra bu makamlar sizlerin olacak. Belediye olarak sizlere daha gelişmiş ve daha modern bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. Hepinize başarılar diliyorum" dedi.