AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü;

Terör nereden gelirse gelsin, lanetlenmelidir. Terör insanlığın mutluluğuna kasteden olaylar silsilesidir. Şanlıurfa' nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör olayında 28 kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda da yaralı var. Hükümetimiz olayla çok yakından ilgilenmektedir. Bu terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun diliyorum. Teröre karşı mücadeleyi hep birlikte vermeliyiz.Ülkemize, milletimizin birlik ve bütünlüğüne, huzur ve barışına yönelik terörün her türlüsünü lanetliyoruz.

AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca;

Terör terördür. Hangi gerekçenin ardına saklanılırsa saklanılsın terörist eylemlerin hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Uzun zamandır silahların sustuğu barışın hakim olduğu ülkemizde; Şanlıurfa'nın Suruç İlçesinde Devletimize yönelik bu kanlı terör saldırısının sebebi ne olursa olsun şiddetle kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy;

Huzurlu bir bayram ertesi ülkemizin huzurunu bozmayı hedefleyen bu terörü şiddetle kınıyoruz, lanetliyoruz. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bugün bir terör saldırısı yaşanmıştır. 30 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir, çok sayıda yaralı vardır. Terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan Rahmet, yaralılara Allah'tan şifa diliyorum.

AK Parti Karaman Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek;

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan bu terör saldırısı karşısında herkesi kenetlenmeye ve sağduyulu davranmaya çağırıyoruz.Ülkemizin huzur ortamına kastetmiş bu hain saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyor,hayatını kaybetmiş olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet,kederli ailelerine başsağlığı ve yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor.Bu saldırıyı gerçekleştiren failleri en kısa sürede yargı önüne çıkartılmasını temenni ediyorum. Bu saldırıyı millet adına kınıyoruz.