Karaman AK Parti Kadın Kolları ekibi 13 İl'in Kadın Kolları Teşkilatlarının katılımıyla Denizli'de düzenlenen "AK Parti Kadın Kolları 2. Bölge Teşkilat Eğitim Programı”na katıldı.
Denizli'nin ev sahipliği yaptığı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit'in de katıldığı AK Parti Genel Merkez 2. Bölge teşkilat eğitim programına Manisa, Afyon, Aydın, Burdur, Denizli, Konya, Karaman, İzmir, Kütahya, Isparta, Uşak ve Muğla AK Parti kadın kolları teşkilatları katıldı.

Tanışma ve Kaynaşma adına'da programa Doğu İllerinden Van, Siirt, Batman, Şırnak ve Mardin Kadın Kolları Teşkilatları'da katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal Akşit'in önderliğinde düzenlenen programda Karaman AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve ekibi gerek önümüzdeki yerel seçimlere hazır duruşuyla, gerekse Sandık yönetim kurulu tamamlama listeleri ve üye sayısında ilk sırayı alarak Karaman’a çok iyi bir karneyle geri döndü.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine ŞİMŞEK, eğitim programının yararlı geçtiğini dile getirerek, etkinliğe iştirak eden tüm partililere teşekkür etti.