Aktif Eğitim Sen İl Koordinasyon Kurulu adına Bir açıklama yapan Cumhur Akıl;”Karaman Gökçe Çamlığında organize edilen pikniğe sendikamız üyesi  ve diğer sendikalara üye 100 den fazla kişi aileleri ile teşrif etmişlerdir. Güzel bir gün geçirerek gönüllerince eğlenmişlerdir. İnsanları bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Cumhur Akıl,Aktif Eğitimciler  sendikası olarak yoğun bir çalışma ve mücadele yürüttüklerini,sosyal bir sendikacılık anlayışı ile  sosyal aktiviteler oldukça fazla önem verdiklerini,sendika üyelerimize ve üye olmayanlara farklı aktiviteler düzenleyerek bir araya geldiklerini ,bu tür etkinliklerin birlik beraberlik ve kardeşliğin artmamasına da vesile olduğunu belirtti.

23 Nisan Dünya Kitap Okuma gününde  “DÜNYA KİTAP OKUMA GÜNÜ’NDE AKTİF EĞİTİMCİLER KİTAP OKUMADA DA AKTİF”  konulu okuma etkinlikleri düzenledikleri ,Online olarak üyelerimize Fatih Üniversitesi ile ortaklaşa sertifikalı  “Öğrenci Koçluğu” eğitimlerinin başladığı,Öğrencilerin yoğun katılımı ile  ilimizde Orta Okullar arası Akıl Oyunları turnuvasında Aktif Eğitimciler Sendikası Karaman Temsilciliği üyelerinin çözüm ortağı olarak  emek verdiğini söyledi.

Ayrıca tüm Türkiye genelinde başlatılan Bağımsız Birey Sağlıklı Toplum Projesi çerçevesinde Aktif Eğitimciler Sendikası  kadın kolları bir doğa yürüyüşü düzenledi.Kadın Kolalları Başkanı Melda Küçüker  sendika olarak sağlığımızı ve sosyal ilişkilerimizi olumsuz etkileyen hertürlü bağımlılıkla ilgili toplumda farkındalık oluşturmak istediklerini belirtti.Grup bilgilendirici dövizlerle Gökçe camlığında bir yürüyüş gerçekleşti.

Düzenlenene piknikte eğlencede unutulmayarak çocuklarla ve yetişkinlere yönelik  halat çekme,balon patlatma yarışmaları düzenlendi.

Piknik ve doğa yürüyüşü sonunda üye Cumhur  Akıl  pikniğe katılanlara teşekkür ederek bir başka faaliyette buluşmak dilekleri ile etkinlikler sona eridi.