Dernek merkezinde gerçekleştirilen öğrenci tanışma yemeğine Dernek Başkanı Veli Bozkır, Başkan Yardımcısı Feridun Erdoğdu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Akgöz, Didem Genç, Osman Sağlam, Murat Armutlu, Denetim Kurulu üyesi Adnan Akgöz, derneğimiz eski başkanlarından Cevdet Gökyer ve 100’e yakın öğrenci katıldı.
Başarılarıyla anne ve babaların gururu olan gençlerimiz üniversite eğitimleri için ailelerinden ayrıldıklarında heyecan, korku, endişe bazen çaresizlik içerisinde karışık duyguları yaşarken onlara güvenli bir kapı aralayan ve el uzatan derneğimiz bu yılda yeni dönem çalışmalarına hız vererek öğrencilerimizi dernek çatısı altında buluşturdu.
Eşsiz vatanımızın umudu yarınlarımızın yöneticileri sevgili gençlerimiz derneğimiz çatısı altında buluşmanın tanışmanın heyecanı içerisinde yeni eğitim yılına güzel bir başlangıç yaptılar. 
Karaman tadında yenilen yemekte dernek yöneticilerinin konuşmaları, öğrencilerin kendilerini tanıtmalarının ardından, konservatuarda okuyan öğrencilerimizin sunduğu müzik ziyafeti yemeğe ayrı bir lezzet kattı.
Son derece sıcak ve samimi ortamda geçen yemek ve sohbetin ardından dernek yönetiminin bir öğrenci için aylık 200 TL olarak belirlediği eğitim desteği bursiyer öğrencilere dağıtıldı.
Bu yıl Ankara’ya yeni gelen ve ANKARAMANDER ailesine katılan öğrencilerimiz burs alabilmenin mutluluğu ve kalabalık bir aile ile buluşmanın haklı gururu ile ayrıldılar.