Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ermenek’teki maden kazası sonucu hayatını kaybeden hemşerilerimizin aileleri için çalışmalarını sürdürüyor…
Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 28 Ekim 2014’te meydana gelen elim kazada hayatını kaybeden maden işçilerimizin aileleri için yardım konseri düzenliyor…

Bu kapsamda, 18 Ocak Pazar günü Ankara Kocatepe Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konserde Derneğin Türk Sanat Müziği Korosu sahneye çıkacak.  Derneğin her sene düzenlediği Türk Sanat Müziği konserinde notalar bu kez Ermenek için yükselecek.   

Dernek Başkanı Veli Bozkır, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ne yazık ki Ermenek’te hepimizi hüzünlendiren, acıya boğan bir hadise yaşadık. Biz, kazada vefat eden hemşerimizin ailelerini, onların emaneti olarak görüyoruz. Bu doğrultuda, ailelerin mağduriyetini giderebilmek,  acılarına bir nebze olsun merhem olabilmek adına yardım konseri düzenlemeye karar verdik. Devlet büyüklerimizin ve değerli hemşerilerimizin bu anlamlı konsere katılımları ile destek olacaklarına inanmaktayım” dedi.

18 Ocak Pazar günü saat 19:00‘da başlayacak olan konserden elde edilecek gelir, Ankara Karamanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından mağdur ailelerin yararına bağışlanacak.