Karaman Ankara Karamanlılar Derneği Ankara’da okuyan Üniversite öğrencileri ile destek veren hayırseverleri bir arada buluşturuyor. Öğrencilerle yapılacak olan Tanışma Toplantısı ile ilgili olarak Dernek Başkanı Veli Bozkır yaptığı açıklamada;

Gurbette sıla özlemini yüreğinde derinden hisseden bizler, hemşehrilerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmamız gerektiği bilinci ile ve bu önemli sosyal bağın kopmaması için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Bu amaç doğrultusunda 7 Ekim Pazar akşamı saat 19.00’da dernek merkezinde burs havuzumuza destek veren hemşehrilerimiz dostlarımız ve Ankara’da çeşitli üniversitelerde okuyan Karamanlı öğrencilerimizin katılacağı tanışma toplantısı yapılacaktır.

Gerçekleştirilecek toplantıya, Milletvekillerimiz burs havuzumuza destek veren hemşehrilerimiz Ankara’da okuyan üniversite öğrencilerimiz davet edilmişlerdir.  

Yemek ikram edilecek tanışma toplantısında ayrıca AKÖB (Ankara Karamanlı Öğrenciler Birliği) Yönetim seçimi yapılacaktır. Bir arada olmaktan büyük mutluluk ve onur duyacağız. Saygılarımla.”dedi.