Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Aslan Yıldız nezaretinde gerçekleştirilen toplantıda 2014 yılının değerlendirmesi yapılarak Spor İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde genel durum ve başarı değerlendirmesi yapıldı.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ndeKadrolu, Sözleşmeli, Hizmet Alımı ve Fahri olarak görev yapan antrenörlere yönelik düzenlenen 2014 Değerlendirme ve 2015 antrenör planlama toplantısında, antrenörlere branşlarla ilgili çalışma programları ile İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde gösterilen genel durum ve başarı değerlendirmesi ile ilgili karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının öncelikli gündem maddesi antrenörlerinsorunları ve çözüm önerileri oldu.

Antrenörlerin sorun ve çözüm önerilerini dinleyen Yıldız, sporu tabana yayacak uzun vadeli plân ve özel programlar ile sporun geliştirilerek yaygınlaştırılması ve sporun aktif bir yaşam tarzı haline getirilmesi gibi konularda antrenörler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı, Karaman’da sporu her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi ile tamamlandı.