Karaman Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Tokileri biri birine bağlayıp Fen Lisesi önünden Üniversite yoluna çıkacak çevre yolunda çalışmalar aralıksız sürerken, şehir merkezinde de asfaltlama, kaldırım ve çevre düzenlemeleri devam ettiği öğrenildi.

Şu anda 1 nolu Toki ile 2 nolu Toki arasında iş makineleri yarma ve dolgu işleri yapıldığı bu işlemin ardından 2 nolu Toki ile 3 nolu Toki’nin dolgu ve yol açım işlemi gerçekleştirilerek, temmuz ayına kadar temel tabaka serimi ve sathi kaplaması yapılarak bu prestijli yol hizmete açılacağı bildirildi.

Öte yandan şehir merkezinde de deforme olmuş yollar yeniden asfaltlanacağı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün bulunduğu Şehit İsa Kahraman Caddesi’nde çalışmalara başlayan belediye ekipleri beş yol kavşağına kadar olan kısmı asfaltlandığı, buradaki program dahilinde Şehit Erdal Şen Caddesi'nde de asfaltlanacağı bildirildi.

Karaman’ı hak ettiği modern yol ve kaldırımlara kavuşturmak amacıyla başlattıkları çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyleyen Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu: “Hazırladığımız plan çerçevesinde asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Karaman’ı modern bir kente yakışan yollara kavuşturmaya devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarımız önümüzdeki yıl da devam edecek. Birkaç yıl içerisinde şehrimizde asfaltlanmamış yol, yapılmamış kaldırım kalmayacak” dedi.