İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Özel Başarı Kolejini ziyarete etti. Ziyarette Okul Müdürü Mehmet Coşar’dan okul ve okulda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Coşar; İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nun okullarını ziyaret etmesinden dolayı büyük  mutluluk duyduklarını belirtti.

Okul ziyaretinde öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, amaçlarının öğretmen ve öğrencileri ziyaret ederek onların moral ve motivasyonlarını arttırmak olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu dersine girdiği öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada;´´ Öncelikle sizlere derslerinizde başarılar diliyorum. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Derslerinize çok çalışın fakat derslerinizin yanında sosyal faaliyetlere, kitap okumaya ve projeler yapmaya da vakit ayırın. Bu tür faaliyetler kendinizi geliştirmenize ve derslerinize büyük katkı sağlayacaktır. Sizler için büyük fedakârlıklar yapan öğretmenlerinizi ailelerinizi ve arkadaşlarınızı asla üzmeyin hepinize başarılar diliyorum´´dedi.

Ziyaret sonunda okul yöneticileri ve öğretmenlerle öğretmenler odasında toplantı yapan Sultanoğlu, özverili çalışmaları ve başarılarından dolayı öğretmenlere ve okul idaresine teşekkür etti