Türkiye genelinde 19 şehirde 21 çağrı merkezine sahip contactcenter şirketi AssisTT yönetim kadrosuna kattığı yeni isimlerle gücüne güç katıyor. Türkiye’nin 21 farklı noktasında müşterilerine hizmet veren AssisTT’in genç ve dinamik 10 bin kişilik çalışan kadrosuna uygun yeni yöneticiler görevine başladı.

AssisTT yönetiminde yapılan atamalar ile;

Finans Genel Müdür Yardımcılığı görevine bu görevi vekaleten yürüten Cemil Yaman atandı. 2 Ekim 2014 tarihinde Finans Genel Müdür Yardımcılığı’na getirilen Cemil Yaman Şubat 2013’te AssisTT bünyesine Strateji Planlama Direktörü olarak katılmıştı.Türk Telekom’a Gelir Yönetimi Direktörlüğü’ne bağlı müdür olarak Şubat 2010’da katılan Cemil Yaman öncesinde AKSA Akrilik Kimya Sanayi’de Bütçe ve Finans Müdürü olarak görev alıyordu.

Satış Pazarlama ve Müşteri Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı oluşturuldu ve bu göreve Satış Pazarlama ve Müşteri Yönetimi Direktörü Nimet Güventepe atandı.Ocak 2014’te AssisTT bünyesine Satış Pazarlama ve Müşteri Yönetimi Direktörü olarak katılan Nimet Güventepe, 2003-2014 yılları arasında AVEA satış grubunda Bölge Müdürü, Satış Destek Müdürü ve Kurumsal Sinerji Projeleri Yöneticisi olarak görev aldı.

Strateji Planlama Direktörlüğü görevine Strateji Planlama Müdürü İbrahim Çimen atanırken, Kariyer ve Yetenek Yönetimi Direktörlüğü’ne ise Tuba Kara getirildi.

Operasyon yönetiminde de AssisTT kadrosuna yeni isimler katıldı. Ebru Demir THY&Avea’dan sorumlu Operasyon Direktörü (THY & Avea), Esra Buluşan da TTNET’ten sorumlu Operasyon Direktörü olarak göreve başladı.