Bu yıl 16’ncısı düzenlenen Geleneksel Ayrancı Hıdırellez Şenliği’ne Ak Parti Karaman teşkilatları da milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker ile birlikte tam kadro katıldı. Partililer ve adaylar baraj alanına kurulan çadırları tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların adaylara ilgisi yoğundu. 
Ak Parti Karaman Milletvekili adayları Recep Konuk ve Recep Şeker partililerle birlikte bu yıl 16’ncısı düzenlenen Ayrancı Geleneksel Hıdırellez Şenliği’ne katıldı. Halkı selamlayarak şenliğin yapıldığı alana gelen adaylar protokol üyeleriyle birlikte şenlik ateşinin üzerinden de atladı. 

Adaylar Recep Konuk ve Recep Şeker baraj alanına kurulan çadırları da tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların adaylara ilgisi de yoğundu.

Zenginliklerimize sahip çıkmalı ve yaşatmalıyız diyen Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Recep Konuk, “Baharın müjdecisi bolluk ve bereketin simgesi böyle bir günde hemşehrilerimizlehep birlikte olmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu birlikteliklerimiz her daim sürsün istiyoruz. Gelenek ve görenekler toplumsal yaşamı bir arada tutan öğelerdir. Toplumların ayakta kalmasında kültürlerin yeri ve önemi büyüktür. Toplumlar gelenek ve göreneklerini yaşatabildikleri zaman benliklerini de koruyabilirler. Böyle günler sayesinde birlik ve beraberliklerimizi pekiştiriyoruz” dedi. 

Ayrancı’nın önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Konuk, “Karamanımız Ayrancımız ülkemizin geleceği noktasında önemli bir konuma sahip. Buranın var olan değerlerinin harekete geçirilerek ülkemize kazandırılması ve bunun bereketinden hem Ayrancımızın hem de bölgemizin faydalanması adına hep birlikte bu değerlere sahip çıkacağız” dedi.