Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer mezun olduğu Anafartalar İlköğretim Okulu'nu ziyarette bulundu.

Karaman Valisi Süleyman Kahraman ile AK Parti Karaman milletvekilleri Lütfü Elvan ve Mevlüt Akgün'ün de eşlik ettiği Bakan Dinçer, okulda yeni düzenlenen bilgisayar ve teknoloji sınıfının açılışını gerçekleştirdi.

Girdiği sınıflarda, küçük öğrencilerden, değişik sorular sorarak bilgi alan Dinçer, bazı sınıfların yeni boyandığını öğrenerek, aileler vasıtasıyla okuldaki problemlerin aktarılması tavsiyesinde bulundu. Girdiği başka bir sınıfta, geçen hafta ikram edilen sütlerden dolayı öğrencilerin teşekkür ettiği Bakan Dinçer, kendisine eşlik eden protokol üyeleri ile sıralara oturarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Burada “ Okullar Hayat Olsun”  projesi kapsamında Anafartalar İlköğretim Okulunda hazırlanan bilgisayar ve teknoloji sınıfının açılışı Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ve Vali Süleyman Kahraman tarafından gerçekleştirildi.

Okullar Hayat Olsun Projesi ile okulların sadece hafta içinde hafta sonunda da açık olacağını ve velilerin okullara gelerek burada ihtiyaçlarını giderebileceklerini ifade eden Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer bu projeyle okulların sosyal ve kültürel alanda daha çok önem kazanacağını ifade etti. Bilgisayar ve teknoloji sınıfının açılışının ardından  anasınıfını gezen Bakan Dinçer ve Vali KAHRAMAN geçtiğimiz hafta uygulanmaya başlanan “Okul Sütü, Akıl Küpü” projesi hakkında  anasınıfı öğrencilerine sorular sordu. İlköğrenimini Anafartalar İlköğretim Okulunda tamamlayan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’e fotograflarının da yer aldığı ilkokul diplomasını hediye etti.

Anafartalar İlköğretim Okulundaki program Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirmesi ve okul öğretmenleriyle bir araya gelmesiyle sona erdi.