BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU: “BEBEĞİ ZİYARET ETTİK, DÜNYA TATLISI BİR BEBEK. BEBEĞİN İSMİ HENÜZ KONULMAMIŞ, ANNE DE GAYET SIHHATLİ, ALLAH HAYIRLI BİR HABER ALMAYI DA NASİP ETSİN”

Başbakan Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile birlikte madende mahsur kalan işçi Hüseyin Gültekin'in yeni doğum yapan eşi Ayşe Gültekin'i ve bebeğini Ermenek Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti. Davutoğlu, aynı zamanda madende mahsur kalan bir işçinin diyaliz bölümünde yatan babası ile İstanbul’dan yardıma gelirken yolda kaza yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ahtapot aracında bulunan yaralıları da ziyaret etti.
Ziyaret sonrasında açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Bebeği ziyaret ettik. Aynı zamanda madende bulunan bir işçimizin diyaliz bölümünde bulunan babasını ve İstanbul’dan yardıma gelen yaralı arkadaşlarımızı da ziyaret ettik. Durumları iyi hamdolsun. Bebek de dünya tatlısı bir bebek” dedi.
Bebeğin isminin konulup konulmaması hakkındaki soruya Başbakan Davutoğlu, “İsmi henüz konulmamış, konulacak. Anne de gayet sıhhatli. Allah hayırlı bir haber almayı da nasip etsin” diye cevap verdi.