Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı Ve Basında Sansürün Kaldırılışının Yıldönümü Nedeniyle Karaman’daki Basın Çalışanlarıyla İftar yemeğinde buluştu.

Karaman Polisevi’nde Düzenlenen İftara; AK Parti Karaman Milletvekili Lütfü Elvan, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, Belediye Meclis Üyesi Fatih Türedi Ve Çok Sayıda Basın Çalışanı Aileleriyle Katıldı. 

İftarın Ardından Konuşan Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, Ramazan Ayı Münasebetiyle Yapılan Etkinliklerden Kısaca Bahsederek: “Ramazanın Güzelliğiyle Sizlerle Bir Araya Geldik. Belediye Olarak Ramazan Ayını Vatandaşlarımızla Birlikte Yaşıyoruz. Mahallelere Kurulan İftar Sofraları Ve Kalede Ki Etkinliklere Halkımız Büyük İlgi Gösteriyor. İnşallah Önümüzdeki Yıl Her Mahallede İftar Verip, Kalede Ki Programları Daha Kapsamlı Gerçekleştireceğiz. Bu Arada Kalenin Uzun Yıllardan Sonra Tekrar Hareketlenmesi, Karaman İçin Büyük Bir Kazanç. Bunu Başardığımız İçin Mutluyuz. Yakın Zamanda Hizmete Açtığımız İmaret Aşevi’nde, Ramazan Ayında Da Günde 3 Öğün; Yolda Kalmışlara, Kimsesizlere, Yoksullara Ve Mecnunlara Sıcak Yemek Vermeye Devam Ediyor. Hayır Çarşısı Da İhtiyaç Sahiplerinin Market Alışverişlerini Karşılamak İçin Hizmette” Dedi.

Başkan Uğurlu Konuşmasının Sonunda; Basında Sansürün Kaldırılış Olayını Anlatarak, Karaman Basınının Basın Bayramını Kutladı.  
Basın Mensupları İse; Ev Sahipliğinden Dolayı Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu’ya Teşekkür Etti.