Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan Alkan Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş  yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Başkanlar mesajda;

“Halkının huzurunu hukuk kuralları içerisinde sağlamaya çalışan değerli polislerimizin, gece gündüz demeden, canlarını hiçe sayarak yaptıkları hizmet asla göz ardı edilemez. Ülke genelinde asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi zor görevleri bulunan polislerimize, milletçe destek olmak ve sahip çıkmak zorundayız. 174 yıllık köklü geçmişe sahip olan Emniyet Teşkilatı; birikim ve tecrübeleriyle, çağın yeniliklerini özümseyerek, üstlendiği bu zor görevi başarıyla sürdürmektedir. Unutmayalım ki; onların varlığı bizim ve ailemizin güvenliği demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle  Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yıldönümünü tebrik eder, Vatan ve görev uğruna canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi  rahmetle  anar ve gazilerimize şükranlarımızı sunarız”  ifadelerine yer verdiler.