Bayram alışverişi için İsmet Paşa Caddesinde hareketlilik yaşanırken, uzun süredir durgunluk yaşayan esnaf çifte bayram yaşıyor. Vatandaşlar bayram öncesi yapılacak son indirimleri sonuna kadar kullanabilmek için son günü bekliyor.

Uygun aldığı bayramlıklar ile rahat kafa ile tatil yapmak istiyor. Daha çok alt ve orta gelir grubuna hitap eden pazarlar ve çarşıda iğne atsan yere düşmezken, özellikle giyim eşyası, ayakkabı, şeker ve çikolata gibi ürünlerin bulunduğu iş yerleri yoğunluktan başını kaşıyacak vakit bulamıyor.

Çarşıya çocukları ile gelen alilere ise ya bebek arabasında çocuğunun uyumasını bekliyor ya da sıra ile çocuklarına bakıyor. Büyük alışveriş merkezlerindeki fiyatlara göre çok uygun olan fiyatlar büyük ilgi görürken, kesenin ağzını açan vatandaşlar ise, fiyatların uygun ve indirimli olmasından memnun olduklarını ifade ettiler. 
"ALIŞVERİŞİNİZİ SON GÜNE BIRAKMAYIN"

Çarşı ve pazarda yaşanan yoğunluk esnafın hem yüzünü güldürdü, hem de cebini doldurdu. Çarşının bayrama sayılı günler kala hareketlendiğini belirten esnaf, “Uygun fiyatlarla vatandaşımızın yüzünü güldürmeye çalışıyoruz.

Bazı müşterilerimiz beğendikleri ürünlerin kendine göre olanını bulamaktan şikayetçi oluyor. Ama bizler her üründen belli sayıda ve bedende alıyoruz. Alışverişini son güne bırakanlar açıkta kalıyor” diye vatandaşları son güne kalmamaları konusunda uyardı.