Karaman Belediyesi, şehrin dört yanında çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Çalışmalar kapsamında Yeni Minare Caddesi temelden ele alınıyor.

Karaman Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler, Yeni Minare Caddesinde bulunan ve yıpranmış durumda olan yolu tamamen kazıyor.
Kazınan yola kaliteli asfalt dökülecek. Ayrıca kaldırımlarda daha modern ve kullanışlı bir hale getirilecek.
Çalışmaları yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları söyledi;
''Ekiplerimiz, şehrimizdeki deforme olan, alt yapısı eskimiş, kaldırımları kullanılamaz hale gelmiş bütün cadde ve sokaklarda çeşitli çalışmalar yürütüyor. Yeni Minare Caddesi, şehrin merkezinde bulunan ve vatandaşlarımızın yoğunlukla kullandığı önemli bir caddedir. Buradaki yol ve kaldırımlar oldukça yıpranmış durumda idi. Belediye olarak bu önemli caddemizi temelden ele alıyoruz. Deforme olan asfaltı kazıyoruz ve kaldırımları da tamamen söküyoruz. Yerine daha kaliteli ve daha modern yol ve kaldırım yapacağız. Ayrıca yeni aydınlatma sistemleri ile de bu caddeyi aydınlatacağız. Yaklaşık 2-3 hafta içinde tamamlanmasını planladığımız bu çalışmamız neticesinde, bu caddeyi kullanan gerek vatandaşlarımız gerekse esnaf kardeşlerimiz çok memnun kalacaklar” dedi.
Yürüyüş Yolları Artırılıyor
Diğer yandan 100. Yıl caddesinden devam edip otogar kavşağına kadar uzanan yürüyüş yolunu inceleyen Başkan Çalışkan, Karamanda yürüyüş yollarının sayısının daha da artırılacağını ifade etti.