Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç parkına dâhiledilen araç ile asfalt serici sayısı ikiye çıkarıldı. Yeni araç sayesinde sıcak asfalt serim işlerinde daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verilecek.

“Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen ilimizin ihtiyaçları doğrultusunda yeni araçlar almaya devam ediyoruz” diyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti: “Fen İşleri Müdürlüğümüzün araç parkına yeni bir sıcak asfalt serim aracı satın aldık. Daha önce bir adet sıcak asfalt serim aracımız vardı ve sıcak asfalt işlerimizi bu araçla yapıyorduk. Şimdi bu sayı ikiye çıktı. Dolayısı ile yeni aldığımız bu araç sayesinde sıcak asfalt serim işlerindeki hızımızı ikiye katladık.”

Başkan Çalışkan: “Asfalt Kazıma Aracı da Alıyoruz”

Başkan Çalışkan: “Asfalt serim makinesinin yanı sıra, yıpranmış yollardaki asfaltı kazımak ve bu kazınan asfaltı tekrar kullanabilmek için ayrı bir araç daha satın alıyoruz. Bu araç ile deforme olmuş asfaltı istediğimiz derinlikte kazıyabiliyoruz. Kazınan bu malzemeyi atmak yerinde uygun yerlerde kullanabiliyoruz. Bu araç sayesinde önemli ölçüde tasarruf sağlayacağız” dedi.