Karaman Belediyesi bünyesindeki bütün birimler hummalı bir gayret içerisinde bütün imkânlarını seferber etmiş durumda.
Özellikle alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile Karaman, bugüne kadar hiç görmediği çalışmalara şahitlik ediyor. Şehrin her köşesindeki faklı çalışmalarla Karaman bir şantiye alanına döndü. 

Kenzi Caddesi asfalt çalışması, Mümine Hatun Mahallesi Huzurevi civarındaki yol ve kaldırım çalışması, Üniversite yolundaki refüj ve asfalt çalışması, şehrin en büyük parkı olan Mir Ali Parkı ve mesire alanı, Piri Reis Mahallesindeki yol ve kaldırım çalışması, Yunus Kent Mahallesindeki tretuvar ve kaldırım çalışması, 1. İstasyon Caddesindeki yol çalışması bu çalışmalardan sadece birkaç tanesini oluşturuyor.Ayrıca merkezde bulunan taş bina tadilatı tamamlandıktan sonra yeni görünümü ile şehrin gözde binalarından birisi olmaya aday.

 “Şehrimizi Yeniden Tasarlıyoruz”

Tüm bu çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu: “ Karaman Belediyesi olarak, ‘Halka Hizmet Hakka Hizmet’ anlayışı ile şehrimizi yeniden tasarlıyoruz. Tüm birimlerimize bağlı ekiplerimizle büyük bir gayret içerisinde çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmalarla uzun yıllar ilimize hizmet verecek eserler ortaya koyuyoruz. Tüm bunları birlikte başarıyoruz” dedi.