Açılışla ilgili olarak Akın Yapı Genel Müdürü Yusuf Akın'ın yaptığı davet ve açıklamada;''09/11/2013 Cumartesi günü saat 14:30 da milletvekilimiz sayın Lütfi Elvanın da katılacağı açılış töreninde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız,''dedi.


Beyaz Saray Hakkında;

1998 yılından bu yana PİMAPEN bayii olarak inşaat ve yapı sektöründe kaliteden ödün vermeden hizmet sunan AKIN YAPI GRUBU Karaman ekonomisine ve istihdamına desteğini arttırarak  yatırımlarına devam ediyor. Bünyesinde dünya markası olma yolunda dev adımlar atan SİMİT SARAYI bayiliğinin de bulunduğu tesisin her katında farklı bir hizmet sunuluyor. 

Her kesime ve yaşa hitap edebilecek şekilde  dizayn edilen tesisde BİLARDO SALONU, PLAYSTATİON, GUİTAR HERO, BASKET, LANGIRT,BOKS,AİR HOCKEY gibi jetonlu oyunlarda bulunurken 7D SİNEMA salonu ve dünya mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulduğu RESTAURANT ve Karaman’ın manzarasını seyretmeye doyamayacağınız  teras katında CAFE hizmetiyle her yaşta ki hemşerilerin ve misafirlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir konsept oluşturulmuş.