İsmet paşa caddesinde hizmet veren Beyaz Sarayın açılışına Eski Bakan Ömer Dinçer, Vali Murat Koca, T.B.M.M. Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı ve Karaman Milletvekili Lütfü Elvan, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutanı J. Kd. Alb. Mustafa Akış, Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcıları Ferhat Burakgazi, Rıza Gençoğlu, Ak Parti İl Başkanı Kerim Dereli, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

09 Kasım 2013 günü saat 14.00’de gerçekleşen açılış konuşmasını yapan Dinçer, istihdama yönelik faaliyet gösteren bütün girişimcilerin her zaman yanında olduklarını belirtirken açılışını yapacakları yeni işyerinin Karaman’a Karamanlılara hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Yapılan duaların ardından Eski Bakan Dinçer, Vali Koca ve protokol üyeleri tarafından kesilen kurdelanın ardından işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Karaman Gündem ailesi olarak Beyaz Saray firma sahibi Yusuf Akın'a işletme müdürü Fatih Alan'a firmaların hayırlara vesile olmasını ve berektli kazançlar nasip olmasını dileriz.