Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, belirli bir program dâhilinde asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler, Beyazkent Mahallesi’ndeki bütün sokaklarda yol asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Karaman genelinde mahallelerin sorunlarına el atan Karaman Belediyesi, buralarda yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini topluyor.

Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, geçen yıl kent merkezindeki caddelerde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarına ek olarak bu yıl şehir merkezine uzak mahallelerde ki sokaklarda çalışmalar yapıldığını söyledi.

Başkan Çalışkan, alt yapısı tamamlanan bütün bölgelerde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek: “Biz Karaman’ı her alanda daha yaşanabilir modern bir kent haline getirmenin gayreti içerisindeyiz. Oldukça verimli bir çalışma dönemi geçiriyoruz. Karaman Belediyesi olarak, halkımızın huzur ve mutluluğu adına belediyecilik anlamında geliştirdiğimiz projelerimizi tek tek hayata geçirmek adına yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yollarımızı güzelleştirme ve çevre düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Diğer yandan Larende Mahallesi’ndeki Ahmet Öktem Caddesi de asfaltlanarak trafiğe açıldı.