Karaman Ereğli karayolu üzerinde yapılan bölünmüş yol çalışmaları incelendi. Vali Murat Koca, yetkililer ile birlikte değerlendirme toplantısı sonrasında bölünmüş yol çalışmasının yapıldığı alana giderek, karşılaşılan sorunların çözümü için yerinde incelemelerde bulundu.


Karaman Ereğli bölünmüş karayolunda yapılan çalışmalar Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Toplantıya; Vali Murat Koca, Karaman Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Çalışkan, Karayolları 3. Bölge Müdürü Mahmut Yıldız ile MEDAŞ, Telekom İl Müdürlüğü, Karayolları 33. Şube Şefliği ve Alser İnşaat firma yetkilileri katıldı.
    

Toplantıda Ereğli köprülü kavşağı ile Organize Sanayi Bölgesi arasında yapımı devam eden bölünmüş yol çalışmaları sırasında karşılaşılan bazı sorunlar görüşülerek, çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca toplantıda Organize Sanayi Bölgesi ile Ereğli ilçesi arasında yapımına başlanan bölünmüş yol çalışmaları ve yatırımı devam eden diğer yol çalışmaları görüşüldü.