Yeşildereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Av. Ramazan Eryiğit yazılı bir açıklama yaparak tüm Karamanlıları Konsere davet etti.

 Eryiğit Açıklamasında; ''Türk Milleti’nin,“Çanakkale geçilmez” dedirttiği, bu vatan parçasını canı ve kanı pahasına koruduğu Çanakkale deniz ve kara savaşları, gerçekten bir kahramanlık destanıdır.

 Çanakkale, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal’in ortaya çıktığı, dehasını gösterdiği, gelecekteki zaferler için milletinin gönlünde taht kurduğu, zaferlerin kazanıldığı bir vatan köşesidir.

 Çanakkale, gelecekteki Türk Cumhuriyeti’nin bir habercisi, bir müjdecisi olmuştur. Çanakkale’yi geçilmez yapan o ruh, o vatan sevgisi, ülke işgal altındayken şahlanmış ve düşmanı işgal ettiği topraklarda yok etmiştir.

 Yeşildereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak o günü ve duyguyu sizlerler yaşamak adına müzik öğretmeni Esma ŞENGÜN’ün yönetiminde “100. Yılında Çanakkale’nin Türküsü” konseri 19 Mart 2015 Perşembe günü saat 19.30 da Piri Reis Kültür Merkezinde yapılacaktır. Tüm Karaman halkı ücretsiz olacak konserimize davetlidir.'' dedi.