Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının sürdüğü İl Emniyet Müdürlüğü bölgesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde yıpranan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar ile birlikte, Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret ederek, alt yapı çalışmaları sonucu bozulan yolları ve kaldırımları yenilemeyi sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü’nün çalışmalarını takip etti.

Başkan Çalışkan yaptığı açıklamada: “Ekiplerimiz şehrin birçok bölgesinde asfalt ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Özellikle altyapısı tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İl Emniyet Müdürlüğü’nün bulunduğu alanda sıcak asfalt serimi ve kaldırım çalışması gerçekleştiriyoruz.  Karaman’ın tüm caddelerini, sokaklarını ve yollarını modern bir hale getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Artık vatandaşlarımız daha konforlu yollarda istedikleri yere gidebilecekler. İnşallah hep birlikte daha güzel çalışmaları kentimize kazandırabilmenin mücadelesi içinde olacağız” dedi.