Karaman’da Cambridge Esol sınavında başarılı olanlar ödüllendirildi
Cambridge Esol İngilizce sınavında başarılı olan 39 öğrenciye sertifika verildi

Uluslararası Cambridge Esol ISO İngilizce sınavında başarılı olan Karaman Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu öğrencileri için ödül töreni düzenlendi. 
Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapılan ödül töreni programına Karaman İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Akif Duman, Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu Müdürü Tanju Yıldırım, okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler katıldı. 
Okulun çalışmaları ve eğitimi hakkında bilgi veren Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu Müdürü Tanju Yıldırım, yabancı dil eğitiminin önemine değinerek, sınavda başarılı olan öğrencileri tebrik etti. 39 öğrencinin sertifika almaya hak kazandığını belirten Yıldırım, okul olarak İngilizceye hem eğitim öğretim döneminde hem de yaz tatilinde ciddi anlamda önem verdiklerini söyledi. Öğrencilerin kurulan değişik kulüpler kapsamında sosyal, kültürel, sportif ve akademik çalışmalara katılmasını, mesafe almasını önemsediklerini dile getiren Yıldırım, İngilizceyi en iyi şekilde öğrenme noktasında geçen yaz yabancı öğretmenlerle etkinlik yaptıklarını, bu yıl da Amerikalı öğrencilerle yaz tatilini değerlendirmeyi planladıklarını ifade etti.

Okulda düzenlenen İngilizce Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin şarkı söylediği gecede Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu İngilizce Zümre Başkanı Mustafa Mekan Cambridge Esol ISO İngilizce Sınavı ve Feba İngilizce Yaz Kampı hakkında bilgi verdi. Gece Uluslararası Cambridge Esol ISO İngilizce sınavında başarılı olan öğrencilerin sertifikalarını alması ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.