OKKACILAR CAMİİ 42 YIL SONRA MİNARESİNE KAVUŞTU

Karaman’da 1970 yılında hayırsever Karabacaklar tarafından yaptırılan Okkacılar (Türkoğlu) Cami, 42 yıl sonra minaresine kavuştu.
Bundan 42 yıl önce Alişahane Mahallesi 110. Sokak geçidi üzerinde bulunan ve hayırsever Şerafettin Karabacak ailesi tarafından arsalarının üzerine yaptırdıkları Okkacılar Camisi, mahalle halkına yıllardır hizmet veriyor. Bu kadar yıl geçmesine rağmen minaresi olmayan Okkacılar Cami için yine bu yıl camiyi yaptıran hayırsever vatandaş Şerafettin Karabacak’ın gayretleri ile camiye minaresi yapıldı. Minare yapımı ve caminin çevre düzeni çalışmasına maddi ve manevi katkı sağlayan hayırsever vatandaş Şerafettin Karabacak ayrıca örnek bir davranış sergileyerek camiye yaptığı maddi katkıların yanında bireysel olarak da işçilerle birlikte çalışarak yardım ediyor.
Mahalle sakinleri hayırsever vatandaşı takdir ederken, Karabacak; “İşte geldik, işte gidiyoruz. Yıllar önce camimizi yaptık. Şimdi de minaresini yaptırmak nasip oldu. Allah kabul etsin. Mahallemize hayırlı uğurlu olsun.”dedi. Öte yandan Hayırsever vatandaşın 30 bin TL üzerinde minare ve çevre düzenine maddi destek sağladığı öğrenildi.