Klipte oynayan tüm öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, bu çalışmanın; hem Çanakkale’de yaşanan destanı hem de farklı mekânlarda çekilerek Karaman’ın tanıtımını yansıtması açısından çok başarılı bir proje olduğu vurguladı. Karaman Belediyesi olarak bu tür çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyleyen Başkan Çalışkan: “Hazırladığınız bu klip bence son derece yerinde ve çok anlamlı. Şimdi videoda bir, tarihi geçmişimizle ilgili kahramanlığı bugüne taşıması var bir de yaşadığımız şehrin hem kent içinde hem de kent dışında yaşayanlara Karaman’ın ne olduğunu anlatması var. Bu yaptığınız aynı zamanda birlikteliğin ruhunu da ortaya koyuyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Projenin mimarlarından olan İrfan Ataseven Anadolu Lisesi İngilizce öğretmeni Muhammed Uğur da; farklı mekânlarda gerçekleştirilen bu çalışmanın bir ekip çalışmasının ürünü olduğunu, bu çalışmanın sonucunda elde edilen başarının kendileri açısından daha güzel projeler üretme adına olumlu etki bıraktığını belirtti ve öğrencilerine teşekkür etti.

Ziyarette söz alan öğrenciler ise; bu kutsal toprakları emanet eden neslin hatırasının yaşatılması için böyle bir projede yer almaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ayrıca Karaman’ın tanıtımı açısından çok önemli bir görev gerçekleştirdiklerini ifade ettiler.