Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yeni bir uygulama ile Karaman’da yeni ve keşfedilmemiş yetenekleri gün yüzüne çıkarmayı hedefliyor. Daha önce geliştirdiği mobil uygulama ve canlı yayın uygulamaları ile sporu teknoloji ile birleştirmeyi başaran ve olumlu tepkiler alan Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bukez de “Çekin, Gönderin, Yayınlayalım” uygulaması ile yeni ve keşfedilmemiş yetenekleri gün yüzüne çıkarmak için kolları sıvadı.

Proje hakkında bilgi veren Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Karaman’da sporda başarı çıtasını en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Daha önce il dışından gelen sporcuların müsabakalarını sporcu velilerin izlemesi için canlı yayın uygulaması ve faaliyetlerimizin daha yakından takip edilebilmesi için mobil uygulamamızı geliştirdik. Bu kez de yeni ve keşfedilmemiş yetenekleri gün yüzüne çıkarmak, takım ve bireysel antrenmanları sosyal ağlar aracılığı ile daha fazla kitleye ulaşmasını sağlamak amacı ile çekin, gönderin, yayınlayalım uygulamasını başlatıyoruz. Ben bu uygulamanın daha geniş kitlelere ulaşacağı için Karaman sporuna fayda sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.
Çektiğiniz kısa videoları ve fotoğrafları [email protected] adresine adınız soyadınız, yaşadığınız şehir ve notunuzla birlikte gönderebilirsiniz...