ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde 26 Ekim'den bu yana haber alınamayan 31 yaşındaki Alper Gürdal, eşi Rus uyruklu 26 yaşındaki Nadejda Gürdal ve arkadaşları İlyas Durmuşkaya'nın cesetleri Karaman'ın Sarıveliler İlçesi'nde bir uçurumda bulundu.

Alanya'da bir otelin hamam bölümünde masöz olarak çalışan Nadejda Gürdal, 26 Ekim'de Rusya'da yaşayan ablası Anastasia Danilova ile telefonla görüşerek, eşi ve arkadaşıyla pikniğe gideceğini söyledi. Her gün telefonla ailesiyle görüşen Nadejda Gürdal, o günden sonra bir daha ailesiyle görüşmedi. Kızlarından haber alamayan Rus aile, Alanya'ya gelerek polise kayıp başvurusunda bulundu.

Emniyet birimlerinin başlattığı arama çalışmalarından bugün sonuç alındı. Alper Gürdal, eşi Nadejda Gürdal ve arkadaşları İlyas Durmuşkaya'nın cesetleri Karaman'ın Sarıveliler İlçesi'ne bağlı Göktepe Köyü yakınlarındaki bir uçurumun dibinde, bir otomobilin hemen dışında bulundu. Cesetlerin ve otomobilin uçurumdan çıkarılması için çalışmalara başlandı.

Bu arada, Rus Nadejda'nın annesi 59 yaşındaki Elana Mariyeva ile ablası 30 yaşındaki Anastasia Danilova da Alanya'ya geldi. Nadejda Gürdal'ın, Alanya'daki bir otelin SPA merkezinde masözlük yaptığı, Alper Gürdal ile arkadaşı İlyas Durmuşkaya'nın da Alanya'daki bir cep telefonu bayisinde çalıştıkları öğrenildi.

Nadejda Gürdal'ın, ablası Anastasia Danilova'ya pikniğe gideceklerini söyledikleri günün akşamı gönderdiği SMS'te "Kocamla kavga ettik. Moralim bozuk" yazdığı iddia edildi.