Çetintaşlar Vip Açık ve Kapalı Düğün Salonu yetkililerinden basın mensuplarına özel iftar programı düzenlendi.

Ramazan Bayramı sonrası açılışı gerçekleştirilecek olan salon şimdiden 4 düğüne ev sahipliği yapmış durumda.1000 kişilik kapalı, yaklaşık 2000 kişilik kır düğün salonuyla Karamanlıların hizmetine sunulan işletmede, yetkililer kaliteli ve en iyi hizmeti verebilmek için şimdiden hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Firma yetkilileri yemek sonrası yaptıkları açıklamada;'' Biz Çetintaşlar Group olarak 1981 yılından itibaren Karaman'a hizmet etmekteyiz. Traktör ve yedek parça olarak başlayıp geçtiğimiz yıl endüstriyel ve madeni yağları şirketimiz bünyesine ekledik. Karamanımızda ki büyük bir eksikliği görerek Çetintaşlar Vip Açık ve Kapalı Düğün Salonlarımızı hizmete sunuyoruz. Salonumuz değerli halkımız için en güzel en özel günlerinde kapalı sistemde hizmet vermekteyiz. Kapalı salonumuz 1000 kişi, açık salonumuz ise 2000 kişi kapasitelidir.  Her bütçeye uygun seçeneklerimiz mevcuttur. Gerek çalışanlarımız olsun, gerek tedarikçi firmalarda ki seçiciliğimiz ve kaliteye verdiğimiz önemi sizlere an ve an yaşatmak istiyoruz. Çetintaşlar Vip adındanda anlaşıldığı üzer size en ayrıcalıklı anları ilk andan itibaren hissetirecektir. Siz de en mutlu günlerinizi nezih bir ortamda kutlamak istmez misiniz? Üstelik hem kaliteyi hem bütçenizi sarsmadan? Bildiğiniz üzere Çetintaşlar Vip Düğün Salonu Karaman'da bir ilktir ve ilkleri her zaman yaşatacaktır,''dendi.

Konuşma sonrası Salonun tanıtımını yapan yetkililer, son sistem ses sistemi eşliğinde, eşsiz lazer destekli ışık gösterisinin sunumunu gerçekleştirdiler.

Firma sahipleri salonlarının düğün merasimlerinin haricinde, toplantı, konferans ve özel yemekli davetlere de ev sahipliği yapacaklarını da kaydettiler.