CHP Kadın Kolları 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Zafer Haftasını çeşitli etkinliklerle kutluyor.
Yapılan açıklamada; " Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Olarak 23 Ağustos Cuma günü Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şubesi ile Şehit Aileleri Derneği Karaman Şubesini ziyaret ettik. Ziyaretimiz de İl, Merkez İlçe ve Gençlik Kolları yöneticilerimizde bizlere eşlik ettiler. Ülkemiz için tereddüt etmeden canlarını ortaya koymuş gazilerimizle ve aziz şehitlerimizin aileleri ile bir araya geldik.  Ülkemizin hassas değerleri üzerinden siyaset yapmıyor değerlerimize sahip çıkıyoruz.
Bizler bu toprakları şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz, aileleri ise ne kadar kudretlidirler ki acılarını yüreklerine gömüp vatan sağ olsun diyebilmektedirler. Bizler de bu ziyaret ile acılarına bir nebze olsun ortak olmak değerli gazilerimizi ve ailelerimizle birlikte olmak istedik. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanımız Sn. Behiç Baş’a ve yönetimine Şehit Aileleri Derneği Başkanımız Sn. Mustafa Bayat başta olmak üzere tüm şehit ailelerimize bizlere göstermiş oldukları sıcak ilgi ve ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Gazilerimize sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyor Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyoruz"denildi.