Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve beraberindeki heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki (TBMM) AK Parti Konya milletvekillerini ziyaret etti.
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'nin başkanlık ettiği heyette Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Kenan Belgin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ekinci, Eski Belde Belediye Başkanları ile Belediye Meclis üyeleri yer aldı. 
Mehmet Kale ve beraberindekiler TBMM'de AK Parti Konya Milletvekilleri Abdullah Ağralı, Halil Etyemez, Muhammet Uğur Kaleli, Ömer Ünal, Leyla Şahin Usta, Mustafa Baloğlu, Hüsniye Erdoğan, Ahmet Sorgun, Ziya Altunyaldız, Muhammet Uğur Kaleli, Mehmet Babaoğlu, Hacı Ahmet Özdemir, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk'u ziyaret etti.
Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, tüm milletvekillerine ayrı ayrı hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk ile Organize Sanayi Bölgesi'nin Cihanbeyli'ye kurulması konusunda görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.
Halkın yaşam standartlarının daha yukarı çekilmesi ve ilçenin sorunlarının çözümü noktasında belediye olarak büyük çaba gösterdiklerini anlatan Başkan Kale, "tek amaçlarının birlik ve beraberlik içinde Cihanbeyli'ye hizmet etmek olduğunu" kaydetti.