Şehbal-der Derneği Başkanı Ahmet Demir, Yunus Emre Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Atilla Şahin, Şehbal-der yönetim kurulu üyeleri Murat Öz ve Şaban Yıldızlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu’yu makamında ziyaret ettiler.

Başkan Demir, son zamanlarda alınan başarıların tesadüf olmadığını, Karaman ismini ulusal basında kötü bir şekilde değil de, şampiyon ve şampiyonlar çıkaran bir şehir olarak görmekten mutlu olduklarını ve spor adına Karaman’da güzel hizmetler yapıldığını, bunu takdirle karşıladıklarını ve daha güzel işler yapılması noktasında üzerlerine düşen her konuda kendilerine yardımcı olmaya hazır olduklarını belirtti.

Şehbal-der olarak spor adına yapılan yatırımların daha da artacağını belirten Demir, Şehbal-der olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu ise konuşmasında, ziyaretten memnun olduğunu, özgürlüklerin önündeki engellerin kalkması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Göreve geldiklerinden bu yana Karaman’da sporun ivme kazandığını, bireysel ve takım sporlarında başarıların arttığını ve sporda başarı çıtasını yükselteceklerini vurguladı.