Assistt’in23 Nisan Ulusal  Egemenlik  ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği “Çocukların Gözünden AssisTT” temalı resim yarışmasında her biri birbirinden güzel eserler ortaya çıktı. Yarışmada başarı ödülüne layık görülen ve dereceye girenler ödüllendirildi. Birincilik ödülü Notebook, ikincilik ödülüTablet Pc, üçüncülük ödülü ise dijital resim çerçevesi oldu. Bunların yanı sıra yarışmaya katılan tüm çocuklara da resim defteri ve pastel boya hediye edildi.

AssisTT Hakkında

AssisTT, Kasım 2007’de yüzde 100 Türk Telekom iştiraki olarak kuruldu. Geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine geçen AssisTT, satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan bir contactcenter şirketidir.

Türkiye genelinde 20 şehir ve 22 ayrı lokasyonda yaklaşık 10 bin çalışanıyla hizmet veren AssisTT, bir müşteri irtibat noktasıdır. Türk Telekom grubuna ek olarak birçok kamu kurumu ve özel şirketlere stratejik yol arkadaşı olarak hizmet vermektedir. Türkiye’nin çağrı merkezi sektörü liderlerinden biri olanAssisTT, kısa zamanda alanında standartları belirleyen şirket olmayı hedeflemektedir.