Cedit Mahallesi’nde Cumartesi pazarının kurulduğu Çukurbahçe olarak bilinen alana yapılan; Kapalı Pazar Yeri, Katlı Otopark ve Yeşil Alan Projesinde çalışmalar aralıksız devam ederken, Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu, projenin çok kısa bir süre içerisinde tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. 
İnşaat alanındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uğurlu, yürütülen projenin Karaman’ın önemli bir ihtiyacına cevap vereceğini belirtti. Bu tesisin bölgedeki otopark ve alışveriş sorununa önemli bir çözüm olacağını ifade eden Uğurlu şunları söyledi:
“Proje bir tarafı tek katlı, bir tarafı iki katlı otopark alanı ve üzeri yeşil alandan oluşuyor. 5022 m2 arsa üzerine gerçekleştirilecek olan projede 8550 m2 otopark kullanım alanı ve 5022 m2 peyzaj alanı mevcut. Haftanın bir günü pazarcı esnafının kullanacağı otopark alanı, bölgenin hem Pazar, hem de Otopark ihtiyacına cevap verebilecek kapasiteye sahip.”

Çevresinde bulunan ulaşım yollarının da proje doğrultusunda sağlıklı bir hale getirileceğini ifade eden Uğurlu: “Yaklaşık 350 araç kapasiteli otopark’ın yanı sıra; Çocuk oyun alanı, Açık Alan Spor Aletleri, Havuzlar, Kamelyalar ve Oturma alanları bulunan proje aynı zamanda Pazar yeri olarak da kullanılarak Cumartesi pazarının kurulduğu caddedeki problemi de ortadan kaldıracak” dedi.