Karaman AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen 23 Nisan etkinlikleri ve Regaip Kandili kapsamında Karaman Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına Bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret etti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Karagöz, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sosyal İşler Başkanı Nuh Gülen ve AK Parti Lise Teşkilatı, Sevgi Evleri’nde kalan çocukları ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Sevgi Evlerinde kalan çocuklara sürpriz yapan İl Gençlik Kolları yanlarında götürdükleri hediyeleri Sevgi Evlerindeki çocuklara hediye etti.

Karaman AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Selek “Cumhuriyet Kimsesizlerin Kimsesidir” sözüne vurgu yaparak: “Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramı Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla beraber geçirmekten büyük mutluluk duyduklarını bu anlamlı günde partimizin gençlik kolları tarafından organize edilen 23 Nisan etkinliğinde Sevgi Evleri’ndeki kardeşlerimizle bir araya geldik. Bugün bizler için çok anlamlı bir gün. Bugünün çocuklara armağan edilmesi, Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği önemin, inancın ve güvenin göstergesidir. Dünyadaki tek çocuk bayramı olan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlandığı 23 Nisan aynı zamanda dünyadaki  dostluk ve kardeşlik bağlarının güçlendiği gündür” dedi.

İl Gençlik Kolları Başkanının konuşmasının ardından ziyaretle ilgili açıklama da bulunan Halkla İlişkiler Başkanı Hüseyin Karagöz: “Çocuklarımızın mutluluğunu görmek elbette bizleri de mutlu etmektedir. Bu kapsamda Sevgi Evleri’nde kalan kardeşlerimize bir ziyaret gerçekleştirdik. Onlara kısa da olsa güzel anlar yaşatmak ve onları eğlendirmek için gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretimizde onların bizimle eğlendiğini görmek ve hoş zaman geçirdiklerini görmek bizim için olağanüstü keyif verici bir durum oldu. Buna benzer ziyaretlerimiz ilerleyen tarihlerde de olacaktır“ dedi.

Sevgi Evleri çocukları ve idareciler Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ziyaretinden dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirttiler.