Ak Parti Karaman Milletvekili Adayı Muhammet Şamil Arslan basın açıklaması yaptı.  Arslan, “Amerika’yı Amerika yapan başkanlık sistemi bizi şahlandıracak.

Türkiye büyüme eşiğinde son dönemece girdi. Ak parti hükümetleri vesayet kurumlarını törpüledi ya da ana hatlarına çekilmeye zorladı. Bu vesayet kurumlarının Türkiye üzerindeki aşırı etkisi başkanlık sistemi gibi dirençli ve dirayetli siyasi otorite oluşturabilecek yönetim sisteminin Türkiye’de olmaması. Biz bu konuda halka cihanşümul Türkiye idealini anlatmak ve top yekûn halkımızı bu amaca motive etmek zorundayız.

Büyük devletler; büyük liderlerin büyük düşlerinin ürünüdür. Ve hayallerin son aşaması gerçektir. Biz liderlerimizin ve halkımızın alay edilen büyük düşünü gerçekleştireceğiz.  Bunun için halkın her kademesinden oy ve katkı almaya adayız. Biz her bir oyu bir tuğla görüyoruz. Bu oylar bizim büyük devletimizin Büyük Türkiye’mizin tuğlalarının bir parçası olacak.

Türkiye’nin başına bela olan paralel yapı ve uzantıları ile sonuna kadar korkusuz bir vekil olarak mücadele etmeye ve Karamanda bu duyarlılığı daha da artırmaya, bu konuda ki kanaat önderi içinde yer almaya da adayım.

Ben halkıma enerjik, aktif ve dokunan bir vekil olamaya adayım. Halkımın her an ulaşabildiği, yaşadığı sorunlara çözüm üretebilen birikim ve tecrübeye sahip bir vekil olmaya adayım. Mesleğim avukatlık, mesleğim gereği halkla iç içe, sorunlara çözüm üreten ve interaktif ilişki kuran bir meslek erbabıyım. Halkım benimle 7 gün 24 saat bağlantı kurabilecek.

Ayrıca ben sayın bakanımızla uyumlu hizmet ve siyaset üretmeyi vaat ediyorum. Sayın bakanımız Karaman için başa gelebilecek en güzel olay. Bu şansı milletvekili olarak Karaman halkı için hayırlı sonuçlara dönüştürmek boynumuzun borcu. Bakanımızla uyumlu çalışarak Karaman’ı kalkındırmak için 24 saat çalışamaya hazırım” açıklamasında bulundu.