KMÜ Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alâattin Karaca tekrar Muğla Üniversitesin dönmesiyle ilgili olarak Fakülte yönetimi, çalışanları ve hocaları bir veda yemeği verdi.

Hisar Restorant'ta gerçekleşen yemeğe başta Dekan Yardımcısı Doc.Dr. Mehmet Mercan, Fakülte Sekreteri Cahit Suci olmak üzere, Fakültenin diğer akademisyenleri ile çalışanları hazır bulundu.

Dekan Karaca Karaman'ın huzur dolu bir kent olduğunu, kendisinin 1 sene süre zarfında burada çalışmış olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Karaman'ın ulaşım açısından da avantajlı bir il olduğunu kaydetti. Karaca ailevi sebeplerinden dolayı gitme zorunda kaldığı akademisyenlerin çok fazla yer değiştirmesinin çok ta uygun olmadığını ifade ederken,'' Ben en iyi en verimli çalışmalarımı Van'da yaptım. Onun için iç huzur duyduğum bu kentte genç akademisyenlerin uzun süre çalışarak verimli olacaklarını inanıyorum,''dedi. Karaca Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin diğer yeni kurulan üniversitelere göre fiziki yapı açısından daha önde olduğunu da söyledi.

Fakülte Sekreteri Cahit Suci'de Dekan Karaca ile uyumlu bir çalışma ortamı olduklarını ifade ederken kendilerine teşekkür etti.

Dekan Karaca'ya hatıra için tablo hediye edildi.