Karaman Demosan Otel Yönetim Kurulu Başkanı gelecek ay yapılacak olan Karaman Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Demosan Otel'de meslek grupları ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Demirel, konuşmasında Karaman'ın kayda değer bir tarihi birikimi olduğunu belirterek "Bu zenginliklerin yanında 100 ülkeye çok ciddi anlamda ihracat yapıyor ve yatırımcıların göz bebeği olma yönüyle de cazibe merkezi olma yolunda ilerliyor.

Ancak sıfır işsizlik, güvenilir ve yaşanabilir kent olmasına rağmen esnafımız, yatırımcılarımız ve sanayicimiz hak ettiği yerlere gelemiyor." dedi. Demirel bunun sebebini koordine ve temsil eksikliğine bağlayarak, ilin zayıf halkalarını güçlendirmek, ticaretin merkezi olmayı hak eden konuma gelmek ve birlik beraberliği sağlamak için KTSO seçimlerinde aday olacağını belirtti.

Demirel, KTSO'nun TOBB nezdinde çok ciddi manada temsilinin önemli olduğuna dikkatleri çekerek "Hükümetimizin sağladığı ciddi hibe ve destekler için sanayici ve işadamlarımızın temsilcisi olan, önderlik yapabildiği ölçüde Karaman'a artı katkı yapacaktır. Türkiye'deki ve dünyadaki gelişmeleri KTSO'nun organizesinde takip edip ilin potansiyel zenginliklerini değerlendirmek istiyoruz." diye konuştu.